Webinar – Migreren naar Control-M – NL 2020 11 12

Webinar: Migreren naar Control-M – het is makkelijker dan je denkt

Elk bedrijf heeft een orkestratie-engine nodig die functierijke plug-ins biedt om het gebruik van technologieën mogelijk te maken die helpen om een voorsprong op de concurrentie te behalen. Er doen zich echter problemen voor wanneer er “eilandautomatisering” bestaat om de bedrijfsdoelen te helpen bereiken. Het in stand houden van deze ‘eilandautomatisering’ wordt steeds moeilijker omdat ze op maat zijn gemaakt, een erfenis zijn of zelfs zijn overgedragen van vorige eigenaren die nu niet meer bestaan (aanwezig zijn) binnen de organisatie.

apsware webinar - check your calendar

12 November 2020

apsware webinar - check your availability

10:00 am – 11:00 am

End-to-end zichtbaarheid van bijvoorbeeld gegevens wordt nu onmogelijk en de controleerbaarheid en beveiliging kunnen in gevaar komen, wat ertoe leidt dat bedrijfsonderdelen wachten op dat kritieke rapport of die dashboardupdate waarmee ze cruciale zakelijke beslissingen kunnen nemen.

Met Control-M schaffen we de “eilandautomatisering” af en bieden we een duidelijk end-to-end zicht op alle processen met duidelijke traceerbaarheid, controleerbaarheid en beveiliging.

We begrijpen dat uw huidige orkestratie-engine werkt. Het heeft echter beperkingen waar u manieren omheen hebt gevonden! U denkt dat het onmogelijk of niet kosteneffectief is om over te stappen naar een superieure oplossing, aangezien het tijd, moeite en herscholing kost. Maar wat u misschien niet weet, is dat BMC een trackrecord van migraties heeft, we bieden uitgebreide, gebruiksvriendelijke conversiehulpprogramma’s die u helpen om afstand te nemen van archaïsche (verouderd of “legacy”) orkestratie-engines.

Dit webinar laat u zien hoe u twee conversie-engines kunt gebruiken, de ene is eenvoudig en de andere is complex om te helpen met ingewikkeldere orkestratie-engines door regels toe te passen tijdens het conversieproces. Dus als u erover denkt om afstand te nemen van uw huidige oplossingen, neem dan deel aan dit webinar voor een inzicht in de “kunst van het mogelijke en een nieuwe wereld.”