Webinar BMC Control-M – NL 2020 10 13

Webinar: Consider Your File Transfers Delivered

In samenwerking met BMC NL zal apsware een webinar houden over het onderwerp "Control-M Managed File Transfer".

Elke moderne organisatie is afhankelijk van de overdracht van bestanden tussen applicaties, “systems of record” en externe business partners.
apsware webinar - check your calendar

13 oktober 2020

apsware webinar - check your availability

10:00 am – 11:00 am

Ondanks dat dit bedrijfskritisch is, managen veel bedrijven dit nog steeds onafhankelijk van applicatie workflows en zijn ze afhankelijk van maatwerk integraties, scripting en handmatige handelingen voor synchronisatie.

Dit kan zeker functioneel zijn voor een bepaalde periode, maar de inherente inefficiënties van het creëren, exploiteren en onderhouden van meerdere oplossingen en de onvermijdelijke zwarte gaten die na verloop van tijd komen zijn onvermijdelijk in een dynamische zakelijke omgeving.

Dit brengt risico’s met zich mee voor de servicekwaliteit, bedrijfscontinuïteit en gegevensbeveiliging die uiteindelijk leiden tot ontevreden klanten, SLA-overtredingen en zelfs datalekken. Wat erger is, is dat er een grotere, vaker niet-herkende impact is: een slepend effect op het vermogen om te innoveren en het bedrijf te schalen. Herkenbaar? Schrijf je dan nu in om te horen hoe de BMC Control-M Managed File Transfer oplossingen kunnen helpen.